Bejelentés


CIVILEK NEMESGÖRZSÖNYÉRT EGYÜTT,EGYMÁSÉRT!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Bemutatkozás

Daloló Nyugdíjasok KöreA Daloló Nyugdíjasok köre 2003. szeptemberében alakult és azóta folyamatosan tevékenykedik. A tagok létszáma 25 és 2o fő között változik, ami a sajnálatosan bekövetkezett események, és a korosztályunkra jellemző betegségek miatt csökken, és sajnos új emberek ritkán jelentkeznek, de azért erre is van példa. Nagyon örülünk minden új tagnak.

2004-től 2008-ig sok szép szereplés van a hátunk mögött, ami a Falunapokon, az Öregek Napján való énekléseket jelentette itt a községünkben. Ebben az időszakban többször felléptünk Pápán a JMK. színháztermében, különböző rendezvényeken, együtt a Pápai Nyugdijas Énekkarral.Sok szép barátság szövődött a két énekkar között, és szép sikereket értünk el itt is. Közös baráti összejöveteleinken mindig jó volt a hangulat.

Közben tagjai lettünk a JMK. által koordinált Civil Háló szövetségének, és az első Malomtói Civil Majálison is részt vettünk.

Erre az időszakra tehető a Mezőlaki Énekkar kezdeményezése, hogy

Marcalmenti Falvak Dalos Találkozója

címmel, a térség hasonló énekkarait meghívja, egy dalos délutánra. Mezőlak mellett még Mihályháza, Kemenesszentpéter és Nemesgörzsöny csatlakozott a kezdeményezéshez. Ezután évenként másik helyszínen tartottuk meg a találkozót.

2009.-től Dalárdánk tagjai csatlakoztak a helyi Civilek Nemesgörzsönyért Közhasznú Egyesülethez, és annak mintegy kultúrcsoportja folytatja tevékenységét.A tavalyi évben énekeltünk a Nemes nevű falvak találkozóján, ami egy kiemelkedően szép rendezvény volt községünkben.

Énekeltünk a Civil Majálison, amelyet az Anyák Napjával együtt tartott meg az Egyesület, és itt a fenti énekkarokon kívül, még rész vettek, Vinár Várkesző Békás dalos kedvű
csoportjai.

Nagy sikerünk volt a Rábahidi Vásárban is, ahol a legnagyobb örömünkre a közönség vastapssal megismételtette a Honfoglalás c. művet.

2009. végén került sor újra a térségi dalostalálkozóra, ezúttal Mihályházán.
Ez volt az utolsó szereplésünk, és most készülünk az ÖregekNapja Rendezvényre, majd a már hagyományosnak mondott Civil Majálisra, amit terveink szerint 2009. május 8.-án tartanánk meg.

Külön örömünkre szolgál, és biztosan a rendezvény tartalmasságát is növeli majd, hogy a különböző sportvetélkedők, tréfás gyermekjátékok, és az Anyák Napi Ünnepség mellett az idén mi adunk otthont a Marcalmenti Dalostalálkozónak is, amelyre mindegyik énekkar elfogadta már a meghívást.

Bemutatkozásunk után képekben is bemutatjuk a Mihályházi összejövetelt, és a jövőben
szeretnénk rendszeresen hírt adni itt az oldalon a tevékenységünkről, és itt sem felejtjük megjegyezni, hogy aki soraink olvastán kedvet kap a dalolásra, jöjjön, és énekeljen velünk.


Nemesgörzsöny 2009. február 11.

Németh Zoltánné
a Dalárda VezetőjeNemesgörzsöny Idősek Napja


ahol egy betegségek miatt nagyon lecsökkent létszámmal, énekel a Dalárda, de azért a siker úgy érezzük nem maradt. el. Segítségül hívtuk a fiatalokat, és a képek tanúsága szerint Fannika el is fogadta, reményeink szerint, talán lesznek követői. Egy kis ízelítő a műsorból!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!