Bejelentés


CIVILEK NEMESGÖRZSÖNYÉRT EGYÜTT,EGYMÁSÉRT!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Civilek Nemesgörzsönyért Közhasznú Egyesület

Egyesületünket 2oo7. 01.27.-én 11 nemesgörzsönyi polgár alapította, azzal a szándékkal, hogy lehetőségeikhez mérten járuljunk hozzá a faluközösség fejlesztéséhez.
A Megyei Bíróság 2oo7- márciusában jogerősen bejegyezte a


" CIVILEK NEMESGÖRZSÖNYÉRT KÖZHASZNÚ
EGYESÜLETET,"

8522. Nemesgörzsöny Kossuth u. 1. székhellyel.

Elhatároztuk, és az alapszabályunkban rögzítettük, hogy pártsemlegesek leszünk. Egyetemes kérdésekkel, mondhatni VALÓDI társadalompolitikával foglalkozunk, úgy mint kúltúrális tevékenység, nevelés, oktatási tevékenység, természet- és környezetvédelem, állampolgári jogok védelme, település fejlesztés.

Az Egyesület tagroborzást nem folytatott, a tevékenységünkkel hívtuk fel magunkra a figyelmet, és vártuk az önkéntes jelentkezőket. /fajra, nemre, vallásra, és egyéb identitásra való tekintet nélkül./

Alakuláskor 3 fős elnökséget választottunk, de bízva a fejlődésben, az alapszabályban rögzitettük, hogy 20 fő felett 5 fősre bővítjük az elnökséget. Ez 2oo9. o2.13.-án meg is történt.
Jelenleg 34 tagja van az Egyesületnek.

Megalakulásunk óta tagjai vagyunk a Pápai Civil Háló Szövetségnek, és szintén megalakulásunk óta tagjai vagyunk a GEMARA SOMLÓ KÖRNYÉKI LEADER KH. EGYESÜLETNEK.

2oo7. óta minden évben tartottunk Majálist, Anyák Napját, és Gyermeknapot, ahol a településünk apraja-nagyja, és a vendégek nagy érdeklődés mellett kitűnően szórakoztak.

Az 5 fős elnökségünk 2oo9. o2. 13. óta működik, melynek tagjai:

Dombó László
Csuka Géza
Horváth László elnök
Kálmán Anikó
Németh Zoltánné

Ezúton is köszönjük, hogy megtekintették honlapunkat, igyekezni fogunk a rendezvényeinkről képes beszámolóval is tájékoztatni az érdeklődőket.

Civilek Nemesgörzsönyért Közhasznú
Egyesületének

VEZETŐSÉGE


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!